Menü Kapat

Tesettürlü Manken Seçimindeki Önemli Hususlar


Tesettür giyimi seçenler genellikle adı duyulmuş ünlü markaların en şık ve en güzel tesettür modellerini tercih ediyorlar. Bunun yanı sıra ünlü marka olmadan dahi kendilerine yakışan modelleri almayı tercih ediyorlar.  Özellikle ünlü markaların her yıl çıkardığı yeni sezon ürünler ile kadınların kalbinde taht kuruyorlar. Bu popüler markalar ise alışılmış yüzlere önem verdiği kadar yeni yüzlere de çok önem veriyor. Yeni yüzleri tanıtmak halka sunmak amaçlı daha popüler olma aşamasında olan tesettürlü manken adaylarını mankenlik hayatına sunmuş oluyorlar.
Halk arasında tesettürlü manken olduğu pek bilinmiyor. Aslında cast ajansları tesettürlü manken alımına önem veriyor. Ancak tesettürlü mankenler çok fazla oranda çevre baskısına maruz kalabiliyor. Oysaki günümüzde oldukça artış gösteren tesettür giyim modelleri herkesin dikkatini çekiyor. Tesettür giyim yurt içi ve yurt dışı pazarlarında oldukça rağbet görüyor. Bu kadar ilgi yoğunluğu olmasına karşın tesettür mankenliği henüz çok araştırılan bir konu olamamıştır. Bunun sonucu cast ajansları tesettür ürünü modellerinin katalog çekimleri için tesettür mankenleri temin etmekte zorlanıyor.
Tesettür mankenliği çok bilinen bir meslek olmamasına rağmen en çok tesettürlü manken aranıyor. Bulunamadığı için cast ajansları tesettür mankeni bulmakta çok zorlanıyor.  Tesettürlü olup tesettür mankenliği yapmak isteyenler bir bakıma da yüzünün güzelliğine güvenenler rahatlıkla başvurabilir. Başvurmak aslında bu kadar basit iken çoğu yanlış yönlendirmeler yüzünden tesettürlü manken olmak isteyen birçok kişi iş bulamıyor.
Tesettür mankenliği için seçmeler göze göründüğü kadar zor olmuyor. Pantolon be şalvarlar için belirli bacak boyu olması ve takılacak olan şallar için yüzünün yuvarlak hatlı ya da şala hangi yüz modeli gidiyorsa onu kullanmakta fayda var. Cast ajansları tesettür mankeni seçerken en çok yüz güzelliği ve fiziki görünüşe dikkat ediyor. İnsanlar tesettürlü manken olduktan sonra ne yapacakları en merak ettikleri konu oluyor. Belirli bir markanın tesettür giyim modellerini tanıtmak için tesettürlü mankene ihtiyaç duyuyor. Başka bir iş olanağı reklamlarda oynanabiliyor. Bunun yanı sıra dizilerde, filmlerde sinema filmlerinde tesettürlü model aranan yüz oluyor.
Kaynak: http://www.eniyioyunculukajanslari.com/oyunculuk-ve-mankenlik-basvurusu-ile-turkiyede-star-olun/